Omniweb.no

Delikate websider, rett og slett!
omniweb.no gir deg meget god service, gode priser og delikate websider!

Med wordpress som fundament kan du selv oppdatere din webside

Ved hjelp av wordpress kan du selv oppdatere dine websider. Først lager jeg designet i photoshop. Når begge parter er fornøyd omgjør jeg designet til en webside. Dersom du selv ønsker å oppdatere innholdet vil jeg implementere webløsningen inn i wordpress slik at du får et svært solid verktøy for selv å kunne oppdatere din webside.

Wordpress er markedets mest brukte CMS løsning og meget enkelt å bruke. Omniweb.no gir deg selvsagt innføring og veiledning i hvordan dette svært enkle systemet fungerer.

Jeg lager også spesialdesignede blogger tilpasset ditt uttrykk basert på Wordpress.

Responsiv løsning tilpasser din nettside til nettbrett og smarttelefoner

Dette betyr enkelt og greit at websidene jeg lager tilpasser seg ulike digitale flater. Dersom noen ønsker å se din webside på en smarttelefon eller nettbrett så vil den vises perfekt også der.

Fordelen med responsivt design er at du ikke trenger flere webløsninger (en for stor skjerm og en tilpasset smarttelefon). Med responsivt design trenger du bare en webside og den tilpasser seg alle flater enten du sitter på smarttelefon, nettbrett eller vanlig pc/mac.

Facebook bedriftsside er en fin måte å synliggjøre seg på

Dersom du ønsker en facebook bedriftsside så leverer jeg selvsagt det. Det er mange fordeler ved en facebook bedriftsside. Med en bedriftsside kan du markedsføre deg selv på en svært effektiv måte. Dine kontakter ser det du publiserer. Dersom dine kontakter liker det du publiserer vil også deres kontakter bli introdusert for det du skriver. Facebook bedriftsside er slik sett en viktig kanal for å bli sett i det digitale rom.